Concepten

Ik doe niets liever dan me op een bepaald vraagstuk storten en hier een goed concept voor te ontwikkelen. Vaak doe ik dit op educatief gebied, maar ik laat mijn kennis, creatieve skills en verbeeldingskracht graag los op allerlei onderwerpen. 

September 28, 2017

Creativity Quotient (onder studenten ook wel bekend als Luchtkasteel Architectuur) is een concept en een extra vak, een cursus, een community waar studenten voor kunnen kiezen.

CQ draait als "extra vak" binnen Fontys Academy for Creative Industries en is inmiddels met haar vijfde jaargang bezig. Studenten mogen dit vak enkel volgen wanneer ze hun propedeuse behaald hebben en ze ontvangen er geen studiepunten voor. Alles draait dus om intrinsieke motivatie. 

Vraag een oud CQ student wat het vak inhoudt en ze...

September 28, 2017

In 2010 werd ik door Bibliotheek Eindhoven gevraagd om in de rol van projectcoördinator een concept te bedenken en uitwerken rondom het idee van "digitale leskisten".

Er moest een overkoepelend concept komen waaronder uiteenlopende digitale lespakketten ontwikkeld konden worden. Ook de ontwikkeling van de eerste twee lespakketten behoorde tot dit project. Zo ontwikkelde ik naast het overkoepelende concept ook de verdere uitwerking hiervan in de twee eerste onderwerpen: 'De Canon van Eindhoven' en 'Kunst & Design'. De...

Please reload

© 2023 by Odam Lviran. Proudly created with Wix.com.

  • facebook-square
  • Flickr Black Square
  • Twitter Square
  • Pinterest Black Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now