top of page

Over Mij

Ik ben Leonie Driessen, 31 jaar oud en ik woon in Breda met mijn vriend en mijn kat. Ik was een van die kinderen die het geluk hadden op te groeien met Het Land van Ooit en ik had daar dan ook als kind het liefste willen wonen. Dat omringt zijn door fantasie en verhalen daar paste ik helemaal tussen en zo ontdekte ik vele jaren later, tijdens mijn studie dan ook dat Ooit een enorme inspiratiebron voor mij geweest was, waar ik nu nog steeds de vruchten van pluk.

 

Zo doe ik niets liever dan concepten bedenken en ontwikkelen, vaak hand in hand met verhalen en beleving. Ik help anderen graag en ben ontzettend nieuwsgierig en leergierig. Zo vreemd was het dan ook niet dat ik (op dat moment toch wel tot mijn verbazing) in het onderwijs terecht kan. In het hoger onderwijs help ik studenten in creatieve opleidingen om nog meer uit hun creativiteit te halen en ook het belang van gedegen onderzoek niet te onderschatten.

 

Ik ben een creatieve chaoot, maar ook een kritisch analytisch denker en een persoon die naar mensen luistert en zoekt naar oplossingen die voor die specifieke persoon werken. Werken in het hoger onderwijs zorgt er bovendien voor dat ik mezelf telkens weer blijf ontwikkelen en ieder jaar weer nieuwe dingen ontdek. 

bottom of page